Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

Medicover Spring Egészségbiztosítás

Prevenció

Ellátás

Biztosítási csomagok vállalatoknak

Érdeklődöm

FELELŐS DÖNTÉS EGÉSZSÉGÜNKRŐL


Célkitűzésünk, hogy vállalatoknak magas szintű egészségügyi szolgáltatást nyújtsunk. Sikereink alapja Ügyfeleink elégedettsége, hiszen a beteget minden esetben Ügyfélként kezeljük. Folyamatosan újszerű megoldásokba és modern technológiákba fektetünk, annak érdekében, hogy növeljük szolgáltatásaink színvonalát.

KOMPLEX MEGOLDÁS VÁLLALATOK SZÁMÁRA


A Medicover komplex egészségügyi szolgáltatást (magánklinika, diagnosztikai központ és magánkórház) és egészségbiztosítást egy kézből kínál. Az Egészségbiztosítás a béren kívüli juttatások közé tartozik és egy olyan juttatás, ami a cafeteria kereten kívül helyezkedik el, mert az adómentes juttatások egyik eleme.

A Medicover egészségbiztosítási szerződés esetén megkötött foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást tud biztosítani, melyet a Klinikáinkon és szerződés szerint akár a partnerünk telephelyén is elvégzünk.

Amit a vállalati egészségbiztosításban kínálunk:

AZ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS ELŐNYEI


KOMPLEX EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK


Szolgáltatásainkat odafigyelő orvosi személyzet nyújtja, modern diagnosztikai eszközökkel felszerelt klinikáinkon és szolgáltatási pontjainkon, igényes környezetben.

A biztosítással igénybe vehető átalánydíjas egészségügyi szolgáltatások jellemzői:
  • Orvosi vizsgálatok és diagnosztika közel 38 szakágban
  • Várakozási idő es várólista nélkül
  • Legmodernebb diagnosztikai eszközök
  • Magasan képzett szakemberek
  • Ambuláns műtétek
  • Egynapos sebészet
  • VIP kórházi ellátás
  • 24 órás egészségügyi vonal

     KÉRJÜK, TEKINTSE MEG BIZTOSÍTÁSI CSOMAGJAINKAT, HOGY MEGTALÁLJA VÁLLALATA SZÁMÁRA AZ IDEÁLIS TARTALMÚ ÖSSZEÁLLÍTÁST.
Várjuk szíves megkeresésüket!

Spring Vanilla

Járóbeteg-ellátás 8 kiemelt szakágban, standard labor- és diagnosztikai vizsgálatok és évente szűrővizsgálatok.

Spring White

Járóbeteg-ellátás közel 38 szakágban, teljeskörű labor- és diagnosztikai vizsgálatok, ambuláns műtétek és évente szűrővizsgálatok.

Spring Blue

Járóbeteg-ellátás közel 38 szakágban, teljeskörű labor- és diagnosztikai vizsgálatok, ambuláns műtétek, évente szűrővizsgálatok.

Spring Gold

Járóbeteg-ellátás közel 38 szakágban, teljeskörű labor és diagnosztika, egynapos műtétek, kórházi ellátás, betegszállítás, évente szűrővizsgálatok.

Medicover Emergency

A Medicover Emergency kiegészítő egészségbiztosítási csomagokon keresztül Budapesten, illetve Pest megyében több mint 30 településen biztosítunk magas szintű sürgősségi mentőellátást.