Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

A CSOMAG RÉSZLETES TARTALMA:


A vállalati egészségbiztosítás: 

 • A béren kívüli juttatások közé tartozik
 • A Cafeteria kereten kívül helyezkedik el (a 450 ezer Ft-os kereten felül adható)
 • Az Egészségbiztosítás az adómentes juttatások egyik eleme
 • Már 10 fő szerződött munkavállaló esetén megköthető
 • A biztosítás díja költségként elszámolható
 • Erősítheti a munkavállalók motivációját, elégedettségét és elkötelezettségét
 • A munkából való kiesés megelőzhető
 • Támogatja a munkavállaló családtagjait is

Spring Gold vállalati egészségbiztosítás tartalma

1. Szolgáltatások

Alapellátás, széles körű járóbeteg-ellátás, laborvizsgálatok és diagnosztika, ambuláns műtétek, valamint kórházi fekvőbeteg-ellátás a Medicover Magánkórházban, egynapos sebészet.

A csomag által fedezett szolgáltatások a szerződött vállalat dolgozói számára korlátlan számban vehetők igénybe a Medicover hálózatában, kivéve a kórházi fekvőbeteg-ellátást, betegszállítást és egynapos sebészetet, melyekre vonatkozóan a Biztosító együttesen 3 500 000 Ft éves limit erejéig térít személyenként és biztosítási évenként. A limit minden biztosítási évben rendelkezésre áll. A Biztosító a biztosítási évben legfeljebb 60 kórházban töltött napot finanszíroz személyenként. Betegszállításonként a Biztosító 75 000 Ft-os limitet is alkalmaz.

2. Prevenciós vizsgálatok (biztosítási időszakonként egyszer)

A prevenciós célú szűrővizsgálat igénybevétele nem kötelező, de ajánlott. A vizsgálatokat korspecifikusan végzik és a szűrővizsgálat tartalma személyre szabottan, az eredmények, a feltárt kockázatok, illetve az orvosi javaslatok alapján egészül ki vagy módosul. A gyerekekre vonatkozóan a szűrővizsgálat gyerekgyógyászati vizitet tartalmaz, a további vizsgálatokat az orvos rendeli el az előzmények ismeretében a pácienssel, illetve szüleivel, törvényes képviselőjével egyeztetve.

 

Nők és férfiak

Belgyógyászati vizsgálat (nyugalmi EKG is), nőgyógyászati vizsgálat (citológia, hüvelyi ultrahang, emlővizsgálat), laborvizsgálat (teljes vérkép, süllyedés, kreatinin, vércukor, koleszterin (LDL, HDL), triglicerid, GOT, GGT, GPT, teljes vizeletvizsgálat + üledék; legalább 40 éves korban: férfiaknak PSA, legalább 50 éves korban: széklet immun vérteszt).

A belgyógyászati szakorvosi vizsgálatot követően az egyéni és családi kórelőzmény, az esetleges panaszok ismeretében, valamit az átfogó laborvizsgálat, a nyugalmi EKG alapján a belgyógyász egyénre szabott további vizsgálatokat rendel el. A szakorvos mindezek alapján, személyre szabottan meg tudja határozni pontosan milyen további vizsgálatokat szükséges elvégeznünk. Ezáltal elkerülhetőek a felesleges vizsgálatok és egyénileg kialakított szűrési csomagot tudunk biztosítani. Az ilyen szakmailag egyénre szabott szűrésekkel maximálisan eleget tudunk tenni magas szintű célkitűzéseinknek.

 

3. Időpont-egyeztetés (Call Center), 24 órás telefonos egészségügyi vonal

Az egészségügyi vonal a következő témákban nyújt tájékoztatást:

 • Ellátásszervezés a szerződésben meghatározott esetekben
 • Sürgősségi, orvosi, gyermekorvosi, gyógyszertári ügyeletek elérhetőségei és ügyeleti ideje
 • Prevenció, egészségmegőrzés és egészséges életmód
 • A szolgáltatásszervezővel szerződött egészségügyi szolgáltatók elérhetőségei szolgáltatásszervezés esetén

További részletekért forduljon értékesítő kollégáinkhoz, illetve kérjen részletes ajánlatot* az egeszsegbiztositas@medicover.hu címen!

*A Medicover biztosítási csomagok vállalatok számára elérhető szolgáltatások, a megkötés feltétele, minimum 10 fő szerződött dolgozó.

Kérdése van?


captcha