Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

vizsgcsom

Egészségprogramok

E-mailt küldök

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásainkat, egészségprogramjainkat csak a Medicover Spring egészségbiztosítási csomag részeként tudjuk biztosítani.
Várjuk szíves megkeresésüket!

Medicover Egészségnap – vállalati egészségfejlesztés

Manapság egyre több időt töltünk munkahelyünkön, egyre nagyobb fizikai és lelki megterhelés ér minket munkakörnyezetünkben. Nagyobb követelményeknek, szorosabb határidőknek kell megfelelni, felelősségteljes döntéseket kell hozni, amely körülmények gyakran a munka végeztével is rányomják bélyegüket a pihenési időre.

Ugyanakkor nagyon fontos egy munkáltató számára, hogy a dolgozók szemében mint egy, a munkavállalók egészségéért, jó közérzetéért és ennek alapján jobb teljesítményükért is felelősséget vállaló, aktívan tevékenykedő cég jelenjen meg.

 

A Medicover Egészségnap programja

Egészségnapok keretén belül színes, változatos programokat ajánlunk Ügyfeleinknek. Tanácsadóinkkal konzultálva, saját elképzeléseik és igényük szerint, az alábbi programok közül választva tervezhetik meg cégükre szabott  egészségnapjukat.


Előadások/programok:

  • Elsősegélynyújtás
  • Dohányzás leszoktató program
  • Pszichoszociális kockázatértékelés
  • Egészséges életmód – betegségmegelőzés
  • Egészséges étkezés – ételhigiénia, dietetika
  • Egyéb prevenciós és egészségügyi témájú előadások (pl.: dohányzás, gerincbántalmak, stb.)
  • További előadástéma igény szerint előzetes egyeztetéssel
  • Ergonómiai előadások

Pszichoszociális kockázati tényezők felmérése

A munkavédelemi törvény (1993. évi XCIII. törvény) 2008. január 1-jétől hatályos módosítása rendelkezik a pszichoszociális kockázati tényezők kezelésének munkáltatói feladatáról és meghatározza a pszichoszociális kockázati tényező fogalmát is.

Elsősegélynyújtó, felnőtt újraélesztő tanfolyam

A Medicover Zrt. kínál defibrillátoros és defibrillátor nélküli tanfolyamokat. Mindkét tanfolyam esetében elméleti oktatással kezdődik a tudás átadása. Ez egy interaktív tanítási mód, ahol a munkavállalók nyugodtan kérdezhetnek az oktatótól.