Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

egved

Egészségvédelem

E-mailt küldök

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásainkat csak a Medicover Spring egészségbiztosítási csomag részeként tudjuk biztosítani.
Várjuk szíves megkeresésüket!

Megelőző tevékenységek

Betegség megelőző programunkat igyekszünk a cégek egyedi sajátosságainak megfelelően kialakítani. Tevékenységünk a veszélyforrások felderítésétől, a rendszeres üzemorvosi vizsgálatoktól, a tájékoztató kampányokon keresztül az oltások beadásáig, mind lehetővé teszik, hogy a munkavállalók elkerüljék a megbetegedéseket (beleértve a munkakörből eredő betegségeket).

A betegségek miatti hiányzások csökkentése

A belgyógyászokból és foglalkozás-egészségügyi szakemberekből álló csapatunk biztosítja megelőző tevékenységek szervezését és azon programok kialakítását, amelyekkel csökkenthetjük a betegségek miatt bekövetkezett hiányzások hosszát.

Betegségmegelőzés és egészségnevelés

A Medicover arra ösztönzi tagjait, hogy egészségük megőrzése és a betegségek elkerülése érdekében egészséges életmódot folytassanak. Megtanítjuk Önöket arra, hogyan tudnak gondoskodni saját és családtagjaik egészségéről.

  • A Medicover Betegségmegelőző Program egészségügyi szolgáltatásaink alapja.

Tagjainknak évente nemcsak lehetőséget biztosítunk olyan szükséges, személyre szabott állapotfelmérő (szűrő) vizsgálatra, amely életkoruk, nemük és fennálló kockázati tényezőik alapján szükséges, hanem bátorítjuk is Ügyfeleinket, hogy igénybe vegyék azt.

  • Hasznos információt tartalmazó kiadványok és brosúrák is találhatók a Medicover Egészségközpontjaiban különböző egészségügyi témákról, valamint honlapunkról is folyamatosan informálódhat.
  • Meghatározott időnként egészségnevelő programokat és szemináriumokat is tartunk.

Pszichoszociális kockázati tényezők felmérése

A munkavédelemi törvény (1993. évi XCIII. törvény) 2008. január 1-jétől hatályos módosítása rendelkezik a pszichoszociális kockázati tényezők kezelésének munkáltatói feladatáról és meghatározza a pszichoszociális kockázati tényező fogalmát is.

Elsősegélynyújtó, felnőtt újraélesztő tanfolyam

A Medicover Zrt. kínál defibrillátoros és defibrillátor nélküli tanfolyamokat. Mindkét tanfolyam esetében elméleti oktatással kezdődik a tudás átadása. Ez egy interaktív tanítási mód, ahol a munkavállalók nyugodtan kérdezhetnek az oktatótól.