Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

vizsgcsom

Vizsgálati csomagok

E-mailt küldök

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok

A Medicover fennálló egészségbiztosítási szerződés esetén megkötött foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást tud biztosítani, melyet a Klinikáinkon és szerződés szerint akár a partnerünk telephelyén is elvégzünk.

Vizsgálati csomagok

A szolgáltatást az 1993. Évi XCIII. Törvény a Munkavédelemről 58. §-a , a 89/1995. Kormány Rendelet a foglalkozás-egészségügyi alapszolgálatról, a 27/1995. NM a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásról, a 33/1998. (VI.24.) N rendelet a munkaköri alkalmassági vizsgálatok rendjéről, valamint az érvényben lévő további rendeletekben előírtak szerint történik.

STANDARD munka-alkalmassági vizsgálatok:

D kategória

  • Teljes körű foglalkozás-egészségügyi vizsgálat (részletes családi, egyéni és foglalkozási kórelőzmény, fizikális vizsgálat, az adott munkahelyi kockázatok által terhelt szervrendszerek kiemelt vizsgálatával: bőr, mozgásszervek, tüdő, szív, erek, hasi szervek, idegrendszer, pszichés állapot stb.), a jogszabályok szerinti rendszerességgel
  • Vérnyomás és pulzusmérés, BMI meghatározás
  • Látásvizsgálat (éleslátás és színlátás) előírás szerinti gyakorisággal
  • Vizsgálat típusai: előzetes, időszakos, soron kívüli vizsgálatok

C kategória

  • Teljes körű foglalkozás-egészségügyi vizsgálat (részletes családi, egyéni és foglalkozási kórelőzmény, fizikális vizsgálat, az adott munkahelyi kockázatok által terhelt szervrendszerek kiemelt vizsgálatával: bőr, mozgásszervek, tüdő, szív, erek, hasi szervek, idegrendszer, pszichés állapot), a jogszabályok szerinti rendszerességgel
  • Vérnyomás és pulzusmérés, BMI meghatározás
  • Látásvizsgálat (éleslátás és színlátás) előírás szerinti gyakorisággal
  • Külön felkérés esetén tevékenységi körre kidolgozott munkapszichológiai kérdőív
  • Vizsgálat típusai: előzetes, időszakos, soron kívüli vizsgálatok

Pszichoszociális kockázati tényezők felmérése

A munkavédelemi törvény (1993. évi XCIII. törvény) 2008. január 1-jétől hatályos módosítása rendelkezik a pszichoszociális kockázati tényezők kezelésének munkáltatói feladatáról és meghatározza a pszichoszociális kockázati tényező fogalmát is.

Elsősegélynyújtó, felnőtt újraélesztő tanfolyam

A Medicover Zrt. kínál defibrillátoros és defibrillátor nélküli tanfolyamokat. Mindkét tanfolyam esetében elméleti oktatással kezdődik a tudás átadása. Ez egy interaktív tanítási mód, ahol a munkavállalók nyugodtan kérdezhetnek az oktatótól.