Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

first-aid

Elsősegélynyújtó, felnőtt újraélesztő tanfolyam

E-mailt küldök

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásainkat és elsősegélynyújtó tanfolyamunkat csak a Medicover Spring egészségbiztosítási csomag részeként tudjuk biztosítani.
Várjuk szíves megkeresésüket!

Elsősegélynyújtás, felnőtt újraélesztés

Minden munkahelyen a létszámtól és a tevékenység veszélyességétől függően elsősegélynyújtókat illetve felnőtt újraélesztőket kell képezni.

A Medicover kínál defibrillátoros és defibrillátor nélküli tanfolyamokat egyaránt. Mindkét tanfolyam esetében elméleti oktatással kezdődik a tudás átadása. Ez egy interaktív tanítási mód, ahol a munkavállalók nyugodtan kérdezhetnek az oktatótól. A tanfolyamon az elméleti anyag átadása kivetítéssel, képekkel illusztrálva történik, ezzel is segítve a mélyebb elsajátítást.

Az elméleti anyag után a gyakorlat következik, ahol a kötözéseken túl az idegen test eltávolítás, stabil oldalfekvés és az újraélesztés a legfőbb témakör. Az elméleti és gyakorlati oktatást követően a tanfolyamon részt vett munkavállalók tesztsor kitöltésével igazolják az elhangzottak megértését.

Sikeres vizsga esetén a munkavállalók oklevelet kapnak a tanfolyam elsajátításáról, melyet az ellenőrző hatóságok is elfogadnak.