Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

Medicover - Magunkról

Medicover

A Medicover cégcsoport Kelet-Közép-Európa vezető magán- és egészségügyi szolgáltatója. 1998 óta van jelen a magyar magánegészségügyi piacon és közel 100 000 ügyfél veszi igénybe az országos szinten elérhető, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat.

Medicover 2003-ban létrehozta Egészségbiztosítóját, így magán-egészségügyi szolgáltatóként és egészségbiztosítóként is rendelkezésére áll. (Az egészségbiztosítás a béren kívüli juttatások közé tartozik és egy olyan juttatás, ami a cafeteria kereten kívül helyezkedik el, mert az adómentes juttatások egyik eleme!)

Az egészségügyi szolgáltatásinkat vállalati biztosításon keresztül és eseti alapon történő fizetéssel egyaránt igénybe tudja venni.

A Medicover szolgáltatásait Budapesten a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel felszerelt Eiffel és Alkotás Point Klinikáin, valamint a Vision Towers-ben található Medicover Kórházban és Klinikán valamint a Diagnosztika Központjában nyújtja. Vidéken Győrben, Debrecenben, Pécsen, Pakson és Székesfehérváron Klinikával, további 18 városban Egészség Ponttal, országszerte több száz rendelővel áll az Ön szolgálatában. Társaságunk a közel 500 fős magasan képzett szakorvos csapatával és a velük dolgozó személyzettel évente többszázezer vizsgálatot végez.

www.medicover.hu         www.medicoverkorhaz.hu         www.medicoverdiagnosztika.hu