Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

belgy

Belgyógyászat

E-mailt küldök

A belgyógyász a felnőttkorban előforduló belgyógyászati betegségek kezelésével, diagnosztizálásával és megelőzésével foglalkozik.

Több szakterületre oszlik, így kardiológiára, endokrinológiára, gasztroenterológiára, hematológiára, fertőző betegségekre, nefrológiára, onkológiára, tüdőgyógyászatra, amelyek megtalálhatóak Klinikáinkon.

A belgyógyász ezen szakterületeket fogja és hangolja össze páciense kezelése kapcsán. Szerepe hasonlítható a háziorvoséhoz, néha csak egy-egy akut betegséget gyógyít, máskor évekig tartó gondozó szerepet tölt be krónikus betegségek kezelése kapcsán.

Érdekes, szerteágazó, izgalmas szakterület, amelyben a gyógyításon túl a megelőző munka is egyre jobban előtérbe kerül.

Belgyógyászati szakrendeléseken a szűrővizsgálatok mellett, a belgyógyászati panaszokkal (többek között: influenza, nátha, fejfájás, hasi fájdalmak, stb.) jelentkező páciensek kivizsgálása, kezelése történik. Akut betegségek mellett, krónikus állapotok gondozását végzik a szakmai protokolloknak megfelelően.  Belgyógyászaink több éves klinikai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakorvos kollégák, akik a kötelező szintentartó tanfolyamok mellett, folyamatos továbbképzéseken vesznek részt.

Kúraszerű infúziós terápia biztosítására is adottak a szakmai és tárgyi feltételek.

A belgyógyászati vizsgálat

A következő belgyógyászati szakágak köré csoportosul orvosi ellátásunk:

Összegzés

A belgyógyász az a kulcs szakág, amely összefogja a többi szakterületet, ezeket átlátja, összefüggésbe helyezi, és így állit fel diagnózist, kezelési tervet. A részletes kórtörténet után, az orvos további vizsgálatokat javasol.

A belgyógyászati fekvőbeteg-ellátó részleg feladatai

A belgyógyászati betegségek között számos olyan is van, amely rövidebb hosszabb idejű kórházi kezelést, állandó szakember által történő ellenőrzést, megfigyelést igényel. A Medicover Magánkórházban a magas színvonalú belgyógyászati fekvőbeteg-ellátás képzett, elismert orvosok közreműködésével biztosított.

Laborvizsgálati csomagok

A laborvizsgálati csomagok a belgyógyászati betegségek korai felismerésében is nélkülözhetetlenek lehetnek. Klinikáinkon több százféle laborvizsgálatot kínálunk.

Bejelentkezés a (+36 1) 465 3100 telefonszámon!

.

ask

Kérdése van?
Bejelentkezne?

+36 1 465 3100