Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

fogaszat

Fogászat

E-mailt küldök

Teljes körű fogászati kezelések

A Medicover fogászatán széleskörű minőségi szolgáltatásokat kínálunk a korszerűen felszerelt Eiffel Klinikán. Az egyszerűbb fogászati kezelésektől a komplex szájsebészeti és implantációs beavatkozásokig teljes körű szakorvosi ellátást nyújtunk.

Magas színvonal, megfizethető árak

A magas technikai színvonal, minőségi anyagok, fogászati módszerek használata mellett különös figyelmet fordítunk arra, hogy áraink megfizethetőek legyenek ügyfeleink számára.

Professzionális fogászati csapat

A Medicover fogászat figyelmes, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező gyakorlott orvos csapata és személyzete garantálja az igényelt fogászati kezelések gyors, problémamentes és eredményes elvégzését.

Szűrés

Az elszíneződött fogak, foghiány, gyulladt íny, fogágybetegség ízületi bántalmakat, bőrproblémákat, szívizom-, nőgyógyászati gyulladásokat, emésztési zavarokat okozhatnak. Fogászatunkon az éves szűrés keretében pácienseinkről készítünk egy digitális panoráma felvételt, mely szabad szemmel nem látható és a rejtett fogászati problémákat is segíthet feltárni.

A száj rendszeres tudatos védelme a legjobb megelőzés, ezért évente egyszer, panasz nélkül is javasolt a fogorvosi ellenőrzés!

További részletek a fogászati szűrővizsgálatokról!

Dentálhigiénia

Szakemberünk szájhigiénés tevékenységeket végez, valamint a fog- és a nyálkahártya betegségek megelőző jellegű prevenciós programjaiban támogatja pácienseinket. Táplálkozási tanácsokat ad a fogászati problémával küzdő betegek számára és elvégzi a szájhigiénés kezeléseket. Fogpótlások, tömések esetén akár fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek számára is.

További részletek a dentálhigiéniás kezelésekről!

Fogpótlások

A hiányzó fogak pótlása nagyon fontos, akár már egyetlen fog hiánya esetén is. A fogsoron belüli hiány a megmaradt fogak elmozdulásához, illetve vándorlásához vezethet, ezáltal újabb problémákat okozva. A Medicover fogászata az észrevétlen fogpótlás szakértője.  A fogászat rögzített fogpótlások és kivehető fogpótlások tekintetében is magas színvonalú megoldásokat nyújt.

További részletek a fogpótlásokról!

Szájsebészet

A szájsebészet területéhez tartozó beavatkozás például a komplikált foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, foggyökér eltávolítás, arcüreg emelés, ciszta eltávolítása, gyökércsúcs csonkolás műtétek, arcüreg zárás, csontpótló műtétek, implantátumok beültetése.

További részletek a szájsebészeti kezelésekről!

Implantológia

Implantátum beültetésével a foghiány megszüntetésére irányuló legkorszerűbb fogpótlási technikát tesszük elérhetővé pácienseinknek.

A magas technikai színvonal, minőségi anyagok, fogászati módszerek használata mellett figyelmes, gyakorlott szakorvosi csapat garantálja a problémamentes, eredményes fogászati kezeléseket ügyfeleink részére.

További részletek az implantátumokról!

Fogszabályozás

Nincs jobb egy önfeledt mosolynál! Felnőttek és gyerekek részére minden igénynek megfelelő fogszabályozást kínálunk!

  • Esztétikus: láthatatlan, átlátszó fogszabályozás
  • Professzionális: prémium fogszabályozó készülékek
  • Minden életkorban: gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt
  • Biztonságos: lágy erőkkel dolgozó Damon fogszabályozó rendszerek
  • Hatékony: tartós eredmény, gyosan

További részletek a fogszabályozás lehetőségeiről!

Fogfehérítés

Tökéletes mosoly akár 1 óra alatt, professzionális fogfehérítéssel. A Zoom! AP (Advanced Power) fogfehérítés, a Hollywoodi sztárok körében is legelterjedtebb fehérítési módszer!

További részletek a Zoom! fogfehérítésről!

.

Bejelentkezés a (+36 1) 465 3100 telefonszámon!

.

ask

Kérdése van?
Bejelentkezne?

+36 1 465 3100