Medicover

+36 1 465 3100

info@medicover.hu

urologia

Urológia

E-mailt küldök

Mit vizsgál az urológus szakorvos?

Az urológus, a húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglakozik. Ide tartoznak a fejlődési rendellenességek, a fertőzések, gyulladások, a kövességek, vizeletürítési nehézségek – nehézvizelés, akaratlan vizeletvesztés –, és a daganatos megbetegedések. Az urológus foglakozik továbbá a férfi nemi szervek (here, prosztata, hímvessző) problémáinak kivizsgálásával és kezelésével is.

Mi történik az urológiai rendelőben?

A vizsgálatok döntő többsége a prosztatarák kiszűrésére, a jóindulatú prosztata megnagyobbodás diagnosztikájára és kezelésére irányul. A fiatalabb korosztályú férfiak esetében a bakteriális, illetve az abakteriális krónikus prosztatagyulladás előfordulása gyakori.

Rendelőinkben dolgozó urológus szakorvosok, a személyre szabott gyógyítás mellett a legnagyobb diszkrécióval fogadják Önt.

A leggyakoribb urológiai kivizsgálások

  • húgyúti fertőzések kivizsgálása
  • húgyúti kövesség megállapítása
  • urológiai daganatok szűrése
  • a férfiak vizeletürítési panaszainak kivizsgálása
  • kismedencei gyulladások kivizsgálása

Az urológiai fekvőbeteg részleg feladatai

A Medicover Magánkórház urológiai fekvőbeteg ellátása kiterjed a húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) bizonyos megbetegedéseinek műtéti úton történő kezelésére. Az urológiai műtétek során is a legkorszerűbb műszereket használjuk, biztosítva ezzel a kíméletes műtéti eljárások alkalmazását.

Laborvizsgálati csomagok

A laborvizsgálati csomagok az urológiai megbetegségek korai felismerésében és adott kezelés hatékonyságának felmérésében is segítségre lehetnek, ezért pácienseink számára több százféle laborvizsgálatot kínálunk.

Bejelentkezés a (+36 1) 465 3100 telefonszámon!

.

ask

Kérdése van?
Bejelentkezne?

+36 1 465 3100